Re: Squid Multiple instances;Second one does not start; crashes: But it does work on P-III

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Squid Multiple instances;Second one does not start; crashes: But it does work on P-III

Santosh Rani
Twin Squids successful on P-III machine. But the requirement to run it on P-IV.

Regards


On 25/07/07, Santosh Rani <[hidden email]> wrote:

> I have installed SquidNT port of on my G: drive apart from the one
> running already.
> Both the Squids have different Service names under Services Applet of Windows.
> I have already created swap directories. (squid -z).
> Visible_hosname have been declared.
> Both are running on same machine.
> Both have been assigned different NIC.
> Both have been assigned different ports.
> Freshly installed Squid has been allowed access in the firewall rules.
> Now when I do " G:/squid/sbin/squid -f g:/xy/etc/squid.conf"
>
> I am getting following error in my cache.log :
>
> 2007/07/24 16:16:26| Starting Squid Cache version 2.6.STABLE13 for
> i686-pc-winnt...
> 2007/07/24 16:16:26| Running on Windows XP
> 2007/07/24 16:16:26| Process ID 2852
> 2007/07/24 16:16:26| With 2048 file descriptors available
> 2007/07/24 16:16:26| With 512 CRT stdio descriptors available
> 2007/07/24 16:16:26| Windows sockets initialized
> 2007/07/24 16:16:26| Using select for the IO loop
> 2007/07/24 16:16:26| Performing DNS Tests...
> 2007/07/24 16:16:26| Successful DNS name lookup tests...
> 2007/07/24 16:16:26| DNS Socket created at 0.0.0.0, port 4199, FD 4
> 2007/07/24 16:16:26| Adding nameserver xxx.xxx.xxx.xxx from Registry
> 2007/07/24 16:16:26| Adding nameserver xxx.xxx.xxx.xxx from Registry
> 2007/07/24 16:16:26| Adding nameserver 218.248.255.177 from Registry
> 2007/07/24 16:16:26| User-Agent logging is disabled.
> 2007/07/24 16:16:26| Referer logging is disabled.
> 2007/07/24 16:16:26| ipcCreate: CHILD: g:/squid/libexec/unlinkd.exe:
> (2) No such file or directory
> 2007/07/24 16:16:26| ipcCreate: PARENT: OK read test failed
> 2007/07/24 16:16:26| --> read returned 4
> 2007/07/24 16:16:26| --> got 'ERR%0a'
> FATAL: Failed to create unlinkd subprocess
> Squid Cache (Version 2.6.STABLE13): Terminated abnormally.
>
> My observation:
> 1. There is no squid.pid file present in G:/squid/var/logs
> 2. unlinkd.exe exists at  g:/squid/libexec/unlinkd.exe
> 3. If I restart the system, Squid 2.6.STABLE13 starts successfully as
> seen in the services applet. But if I restart it, it again terminates
> with the error shown above.
>
> Please help why I am getting this error.
>
> Regards
>